1e Van der Huchtschool

Paulus Potterlaan, Soest, tel: 035 – 60 37 459

De 1e Van der Huchtschool is één van de drie scholen van de Stichting Van der Huchtscholen in Soest. Onze school zoekt per 1 augustus 2021 een:

Leerkracht midden- of bovenbouw

Ben jij of ken jij iemand die op zoek is naar een fulltime functie van groepsleerkracht? Het betreft een aanstelling met zicht op vast. Afhankelijk van jouw affiniteit zijn wij op zoek naar een leerkracht voor de midden- of bovenbouw.

Werk je parttime en heb je interesse, dan komen we ook graag met je in gesprek! 

Heb je interesse om vanaf november 2021 in te komen vallen in groep 5, voor een collega die met zwangerschapsverlof gaat, dan horen we ook graag van je!

We zoeken een collega die...
Onze school
Op onze school hebben we ervaring in het begeleiden van leerkrachten en zij-instromers. We helpen je bij het leren kennen van onze school, de collega’s en de werkwijzen. Onze organisatie kent een heldere structuur met een herkenbaar pedagogisch en onderwijskundig concept. We werken volgens het Expliciete Directe Instructiemodel in de groepen 1 t/m 8 en thematisch onderwijs bij de kleuters. Ons team zet in op het samen ontwikkelen van het onderwijs en leerkrachtvaardigheden. Wij zien ouders als onze partners in de begeleiding van onze kinderen.
Interesse?

Stuur je CV en motivatiebrief naar Annalies Warnaars

Meer weten?

Wil je aanvullende informatie over deze functie en/of de mogelijkheden binnen onze school? Neem dan per mail contact op met onze schoolleider Annalies Warnaars.