Infopotter 8

Gepubliceerd op: 1 december 2017

Geachte ouders,

Sinds een aantal maanden hebben wij contact met Schoonoord, een verzorgingstehuis uit Baarn dat tijdelijk in Soest (Boekweitland) is gehuisvest. Voor de zomervakantie hebben de groepen 7 en 8 iets leuks gedaan voor de bewoners. Groep 7 heeft gelukskoekjes gebakken en uitgedeeld. Groep 8 heeft een muzikale ochtend verzorgd en de liedjes van de musical ten gehore gebracht.
Nu zijn de groepen 1 t/m 4 aan de beurt. Groep 1-2abc gaan Sinterklaasliedjes zingen en groep 3 en 4 doen iets voor de kerst.

Belangrijke data:

Ma. 4-12 Groepen 1-2abc gaan Sinterklaasliedjes zingen in Schoonoord.
Groep 3-8: Pietengym
Di. 5-12 Sinterklaasfeest – school uit om 12.30 uur
Woe. 6-12
Do. 7-12
Vr. 8-12
Ma. 11-12
Di. 12-12
Woe. 13-12
Do. 14-12
Vr. 15-12 Infopotter 9

Gr. 1-2abc:
Maandag 4 december gaan we met alle kleuters naar Schoonoord om sinterklaasliedjes te zingen. We hebben er hard voor geoefend en we hebben er enorm veel zin in. We hopen op deze manier een onvergetelijk ochtendje te kunnen verzorgen voor de bejaarde bewoners. We gaan hier samen wandelend naar toe, dus denkt u bij slecht/ koud weer aan de goede schoenen en jassen. Als de kinderen thuis een stoffen pietenmuts of mijter hebben en ze vinden het leuk om die dag op te hebben, vinden wij (en de bewoners van Schoonoord) het alleen maar gezellig. Aangezien we deze ochtend met leerkrachten en onderwijsassistenten lopen, hebben we geen hulp van ouders nodig.

Gr. 5:
Dinsdag vieren we het Sinterklaasfeest. Na afloop krijgen de kinderen van alles mee naar huis. De surprise, de knikkerbaan en een kunstwerk voor aan de muur. Kortom te veel voor op de fiets. Dus huur een busje!

Gr. 7 en 8:
Ik werd vanmorgen gebeld en gefeliciteerd! Waarmee? Met de opbrengst van de kinderpostzegelactie. Die was meer dan € 8300,– Wat een fantastisch bedrag hebben de kinderen bij elkaar gehaald voor het goede doel.  Goed gedaan!!!!

Groep 8:
Grote verrassing vandaag! Joris van het jeugdjournaal kwam langs! Het onderwerp is: het nieuwe vuurwerkbeleid – geen knallers meer!! Wat vinden onze groep 8-leerlingen hiervan? Kijk vanavond om 19.00 uur naar het jeugdjournaal. Dan gaan we knallend het jaar uit!

Met vriendelijke groeten,
Namens het team,

Inge Deichmann