Infopotter 15

Gepubliceerd op: 6 april 2018

Geachte ouders,

Tevredenheidsonderzoek:
In april worden alle ouders uitgenodigd om een digitale enquête in te vullen m.b.t. sociale veiligheid. U krijgt volgende week, via de mail, de inloggegevens. U kunt de enquête invullen t/m 25 april.

De kinderen van groep 5, 6, 7 en 8 worden ook uitgenodigd zo’n enquête in te vullen. De inloggegevens ontvangt u thuis. Als wij meerdere e-mailadressen hebben, gebruiken wij voor de kinderen het mailadres van moeder. OOk deze enquête kan t/m 25 april ingevuld worden.

Het is voor de kinderen heel fijn als u hen helpt met inloggen en invullen. Vooral voor de jongere kinderen is het wel lastig en is hulp en ondersteuning prettig.

Bij voorbaat bedankt voor de medewerking.

TSO
Veel kinderen blijven tussen 12.00 en 13.00 uur op school om te eten en te spelen.
Voor de kinderen, die thuis gaan eten, gelden de volgende tijden: om 12.00 uur naar huis en om 12.58 uur gaat het hek open om de fietsen in het fietsenhok te zetten en naar binnen te gaan.

Voor 12.58 uur al bij school? Even op het trottoir wachten tot het hek open gaat. Dat geldt voor het grote plein en voor het kleuterplein!

Belangrijke data:

Ma. 9-4 Gr. 7: Provinciale voorleeswedstrijd
Di. 10-4 MR-vergadering
Woe. 11-4
Do. 12-4
Vr. 13-4 Gr. 7 & 8: Kunst Centraal, bezoek in de klas.
Ma. 16-4
Di. 17-4 Gr. 1-2c – NME
Gr. 8 – Centrale EindToets
Woe. 18-4 Gr. 8 – Centrale EindToets.
Juf Marian in groep 1-2a
Do. 19-4 Gr. 8 – Centrale EindToets.
Juf Marian in groep 1-2a
Vr. 20-4 Koningsspelen en knikkerfinale
Infopotter 16

 

Gr. 1-2abc:

Welkom bij ons op school:
In groep 1-2a:
Berra
We hopen dat je een leuke en leerzame tijd bij ons op school zult hebben.

Om met de kleuters op kraamvisite te kunnen op de kinderboerderij hebben alle kleuterklassen nog ouders nodig die gezellig met ons mee kunnen. Wie, o wie, wil er rijden en begeleiden? Wellicht kunt u wel kinderen brengen en halen? Laat het ons weten! Alle hulp is welkom.

Zouden jullie de rapporten van de kleuters weer mee naar school willen geven/nemen? Alvast veel dank. Jullie krijgen ze van ons voor de zomervakantie weer ingevuld terug.

Denkt u a.u.b. nog aan de de brief van de GGD? Dit geldt uiteraard alleen voor de kinderen die een uitnodiging hebben gekregen voor een onderzoekje van de JGZ-assistente.

Woensdag 18 en donderdag 19 april staat Marian voor groep 1/2A. Anniek is namelijk afwezig.

Dinsdag 10 april staat juf Kim in groep 1/2c, juf Astrid heeft dan een taakdag.

Gr. 3:
Wie kan ons helpen aan oude, gebruikte tennisballen? Onder de stoelpoten hebben ze een prachtig 2e leven en kunnen de kinderen veel makkelijker hun stoel verplaatsen. Echt een win-win situatie!

Gr. 4:
Dinsdag 24 april gaan we naar de kinderboerderij om een les over ‘jonge dieren’ te volgen. Kleding en schoenen kunnen dan vies worden. U heeft al een oproep gehad voor begeleiders hierbij.

Doet u al mee aan YOUth?
Op vrijdag 23 maart is Suzanne `t Hart bij ons op school geweest om te vertellen over YOUth: een onderzoek naar de ontwikkeling van opgroeiende kinderen. Ze hield een presentatie in de klas en de kinderen kregen een flyer mee naar huis. Kwam uw zoon of dochter enthousiast thuis en hebben jullie samen besloten om mee te doen? Vergeet dan niet de antwoordkaart bij de flyer op te sturen. Jullie ontvangen dan thuis een informatiepakket en een aanmeldformulier.
Meer weten? Ga naar www.youthonderzoek.nl en bekijk deze korte film[http://youthonderzoek.nl/kind-tiener/] over het onderzoek. Contact opnemen kan via youth@uu.nl of het gratis nummer 0800-4003040. U vindt YOUth ook op Facebook.

Gr. 7:
Afgelopen donderdag was het theorie-examen van verkeer, en… iedereen is geslaagd!!!
Maandag 9 april vindt de Provinciale Voorleeswedstrijd plaats. Leuk dat er een aantal leerlingen meegaan om Levi aan te moedigen! Wist u dat hij ook in de krant heeft gestaan? U leest het op onze weblog.

Gr. 7 & 8:
Op vrijdag 13 april komt er een docente van Idea in de klas om een workshop te geven. Dit gaat over animatie: stop-motion filmpjes. De voorbereiding hiervoor vindt plaats op school.

Plusklas:
Er wordt doorlopend hard gewerkt aan allerlei projecten. In Google Classroom kunt u de vorderingen van uw kind bekijken en op onze weblog leest u wat uw kind er zelf over schrijft. Heeft u bijvoorbeeld al het prachtige monopolyspel bekeken en weet u wat er gemaakt wordt van 1,5 kilo spaghetti?  

Weblog
Er staan van het kunstproject leuke berichten en spraakmakende foto’s op de weblog. In elke groep zijn mooie kunstwerken gemaakt. Heeft u het werk van uw kind al ontdekt?

Met vriendelijke groeten,
Namens het team,

Inge Deichmann