Infopotter 12

Gepubliceerd op: 9 februari 2018

Geachte ouders,

Nieuwe collega:

Welkom bij ons op school:
Marian Van der Spek

Tot nu toe kwam ze als invalster maar vanaf 1 febr. is juf Marian  bij ons in vaste dienst. Tot de voorjaarsvakantie blijven de werkzaamheden van Marian onveranderd. Er kunnen wijzigingen komen na de voorjaarsvakantie. Zodra we daar duidelijkheid over hebben wordt u op de hoogte gebracht.

Gevonden voorwerpen:
De voorjaarsvakantie nadert met rasse schreden en dan hebben we altijd de gevonden voorwerpen in de schijnwerpers staan. Vanaf maandag 12 febr. ligt alles op een van de grote handarbeidtafels  bij groep 5. Misschien liggen daar dan die kledingstukken die u al weken mist. Wat er vrijdag 16 febr. om 16.00 uur nog ligt, wordt naar de Kringloop gebracht.

Belangrijke data:

Ma. 12-2
Di. 13-2 Gr. 4: Bos vol geheimen
Gr.1-2a start vandaag met juf Marian
Gr. 1-2abc: 2e gezamenlijke rapportavond
Woe. 14-2 Gr. 1-8: FEEST! Juffen- en meestersdag!
Gr. 8: rapport- en adviesgesprekken
Do. 15-2 Gr. 1-2abc: voorstelling in onze speelzaal over “Boer Boris”
Gr. 8: rapport- en adviesgesprekken
Vr. 16-2 Gr.1-2a start in gymzaal.
Gr. 3: Bos vol geheimen

19-2 t/m 23-2: niet-les-dagen, alle kinderen vrij

26-2 t/m 2-3: voorjaarsvakantie

Ma. 5-3 Gr. 3 t/m7: 1e rapport
Rapportgesprekken plannen!
Di. 6-3
Woe. 7-3 Start project
Do. 8-3 Gr. 3 t/m 5:1e gezamenlijke rapportavond
Vr. 9-3 Infopotter 13

Gr. 1-2abc:
Op juffen- en meestersdag kunnen eindelijk die mooie hakjes onder de prinsessenjurk en die gave voetbalschoenen aan. Vergeet u niet om andere schoenen mee te geven voor buiten en om mee te spelen. De kinderen hoeven deze dag geen eten en/of drinken mee te nemen.

Juf Marian start op dinsdag 13 februari in groep 1-2a. Anniek brengt even een bezoek aan een andere school en zal omstreeks 10.00 uur weer terug zijn op school. Zij neemt dan haar eigen groep weer over.

Groep 1-2a start vrijdag 16 februari eenmalig in de grote gymzaal. De deuren van de gymzaal zijn om 8.15 uur open. De gymtassen zijn al in de kleedkamer, zodat de kinderen direct met omkleden kunnen beginnen. U mag uiteraard mee naar binnen in de kleedkamer om uw zoon/dochter te helpen (hoeft niet). U kunt hierdoor ook evt. andere kinderen naar school brengen. Als uw zoon/dochter klaar is met omkleden, gaat hij/zij de gymzaal in en moet er afscheid genomen worden. Alvast ontzettend veel dank! We zorgen er zelf voor dat de eet- en drinktassen meegenomen worden naar de klas na de gymles.

Gr. 3:
Vrijdag 16 februari gaan wij naar de kinderboerderij. Deze dag hebben we geen gym. Tijdens de tentoonstelling komen de kinderen veel interessante dingen tegen, die ze ook in het bos tegen kunnen komen. Ook het bos in verschillende seizoenen komt aan bod. We hopen dat de kinderen weer nieuwe dingen zullen leren en ontdekken over het bos!

Gr. 4:
Dinsdag 13 februari gaan wij in de ochtend naar de kinderboerderij. U heeft hiervoor al een oproep gehad van de klassenouders. Denk u aan de kleding en schoenen die uw kind deze dag dan draagt? Deze kunnen vies worden.

Wij hebben ook de tafel van 8 al geleerd. Helpt u uw kind thuis ook met oefenen?

Gr. 5:
Donderdag en vrijdag (15 en 16 febr.) is meester Hein afwezig. Er komt gelukkig een invalster op beide dagen, juf Helma Leeuwen. Wat hebben wij een geluk! In tijden van griepgolven en tekort aan leerkrachten hebben wij toch een invalster gekregen!

Gr. 8:
De eerste adviesgesprekken zijn inmiddels geweest. Volgende week de rest. Na de voorjaarsvakantie krijgen de ouders het onderwijskundig rapport ter informatie en ondertekening. Uiterlijk maandag 12 maart moet alles op school zijn. Wij zorgen voor de verzending naar de scholen voor voortgezet onderwijs.

Met vriendelijke groeten,
Namens het team,

Inge Deichmann